Minuskalorier i selleri

Det har länge gått ett rykte om att vissa grönsaker och svampar har ”minuskalorier”. Selleri, rädisor och kantareller är exempel på sådana livsmedel. Tanken är att dessa livsmedel förbränner fler kalorier än de innehåller. Matsmältningen och matspjälkningen är relativt energikrävande processer så att vissa livsmedel som innehåller extremt få kalorier skulle kunna ge upphov till ”minuskalorier” låter inte helt otänkbart. Men, hittills har denna teori inte riktigt kunnat bevisas. Dessutom är det så att det finns betydligt enklare sätt att tillämpa tanken om minuskalorier om man skulle vilja. Det räcker med att dricka ett glas iskallt vatten. Vatten innehåller inga kalorier över huvud taget och det krävs lite energi för att värma upp vattnet till 37 grader.

Behöver du lite extra hjälp för att går ner i vikt till sommaren?

Dietshake från Svenskt kosttillskott hjälper dig att begränsa ditt kaloriintag. Inget hokuspokus. Det är bara ett enklare sätt att hålla nere kaloriintaget! Finns i flera god smaker.

Läs mer och beställ kosttillskottet här.

viktminskning med kosttillskottKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation