Kom igång med styrketräning hemma

Att kunna kom i form med styrketräna hemma är en dröm för många. Genom att träna hemma får man mer tid över, och dessutom är det mycket billigare. Ett gymkort kostar flera tusen kronor meddans hjälpmedel för att styrketräna hemma kostar bara någon/några hundralappar.

styrketräna hemma

E-boken styrketräning hemma

För att kom igång med sin styrketräning hemma rekommenderar vi boken styrketräning hemma av Karin Lund. Boken innehåller massor av olika styrketräningsövningar och beskriver detaljerat med lättfattat hur och varför träningen ger resultat. Boken kostar en hundralapp ungefär och det är en bra investering!

Fråga en expert om styrketräning

Även om e-boken ovan är ett bra hjälpmedel kommer det alltid finnas frågor som det är svårt att läsa sig till. Har du frågor & funderingar kring träning, kost, idrottsmedicin mm står styrketräningsprofilen Martin Löwgren till ditt förfogande på styrketräning.net. Ställ en fråga så får du svar inom ett par dagar.

Martin hittar du annars på martinlöwgren.se och på twitter.

Träningsredskap och hemmagym

Vill du ta ta din träning hemma till en högre nivå kan det vara en bra idé att införskaffa ett hemmagym. Det finns många bra multigym som låter du träna hela kroppen. Ett multigym tar liten plats och är relativt billigt jämfört med priset att köpa flera olika träningsredskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>