Kalorier i mango

mangoMango är många fruktälskares favoritfrukt. Den smakar utsökt för sig själv eller i en god fruktsallad. Frysta mangobitar är en klassiker i exotiska drinkar. Mango är också utmärkt som syrlig och söt smaksättare till grillat. Men, sötman borde väl innebära att mango innehåller mängder av socker, och därmed mängder av kalorier?

Så är det faktiskt inte. I jämförelse med andra frukter, såsom äpple och apelsin, ligger mango högre rent kalorimässigt, men det är inga jättemängder kalorier det handlar om. 100 gram mango innehåller cirka 65 kalorier. De flesta av kalorierna kommer från kolhydrater. Innehållet av fett och protein är nästan obefintligt.

Behöver du lite extra hjälp för att går ner i vikt till sommaren?

Dietshake från Svenskt kosttillskott hjälper dig att begränsa ditt kaloriintag. Inget hokuspokus. Det är bara ett enklare sätt att hålla nere kaloriintaget! Finns i flera god smaker.

Läs mer och beställ kosttillskottet här.

viktminskning med kosttillskottKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation